De website – 10-10-2011

De tijd tikt langzaam verder. De ene maand na de andere gaat voorbij en sommigen vragen zich af hoe het met De bieb bende gaat. Het manuscript ligt nu bij de uitgeverijen, waar we met z’n allen op een reactie wachten. Het zijn spannende tijden, want bij welke uitgeverij zal het boek uiteindelijk verschijnen? Zodra er meer informatie beschikbaar is, zal ik dat natuurlijk gelijk laten weten.
Tussendoor heb ik ook volop aan de website gewerkt. Hieronder zal ik even kort op een rijtje zetten wat er allemaal nieuw is:

- Reserveren: Vanaf nu is het mogelijk om het boek alvast te reserveren. Op die manier weet je zeker dat je ruim op tijd te horen krijgt wanneer het boek in de verkoop gaat en maak je bovendien kans op mooie prijzen, zoals een gesigneerd exemplaar. Bovendien betekent reserveren niet dat je het boek ook daadwerkelijk moet kopen. Reserveren kan via reserveer.debiebbende.nl.

- Spel: Het eerste uitgebreide spel op de site staat ook online. Klik bij het tabblad spellen op “De 3 aanwijzingen” en zoek zo snel mogelijk de drie verborgen voorwerpen op de site en open de geheime locatie. Hier kom je allerlei dingen uit het boek tegen en maak je een spannende ontdekkingstocht.

- Mogelijk om vragen te stellen aan de personages: Wanneer je nu de informatie over de verschillende personages leest, zul je zien dat er een nieuwe knop bij is gekomen. Via de knop “Stel een vraag” kun je aan ieder personage een vraag stellen. Op die manier kom je nog meer te weten over De bieb bende en weet je wat de kinderen bezighoudt.

- Nog meer geheimen: Vanaf nu zullen er ook iedere week kleine geheimen verschijnen. Deze worden niet uitgelegd, maar moet je zelf ontdekken. Kom bijvoorbeeld eens terug rond een bepaald tijdstip en zie wat er anders is!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!