apr 24, 2012 - De App, De website    No Comments

Eindelijk, hij is er! Nog vóór het boek!


Ruim voor de officiële lanceringsdatum, staat de app van de bieb bende online. Een bèta versie weliswaar, maar hij staat toch in de Google Play store. Nu kan iedereen wereldwijd de app downloaden. Best spannend, maar ik ben vooral benieuwd naar jullie reacties.

Het is de bedoeling dat de app iedere maand wordt geupdatet. Er komen bijvoorbeeld nieuwe spreekwoorden en gezegdes bij, nieuwe “enge” verhalen, meer weetjes en ga zo maar door. Daarbovenop probeer ik iedere keer een leuk, nieuw spelletje te bedenken en erin te verwerken, zodat kinderen terug blijven komen.

De officiële app.

Tijdens de aanloopfase van de lancering van het boek, zal de app aangevuld worden met extra informatie. Uiteindelijk sluit de app dan naadloos aan bij het boek en kan het echt als uitbreiding worden gezien. Hetzelfde geldt voor de website, die inmiddels ook vernieuwd is. Ook daar worden uiteindelijk nog meer dingen toegevoegd. Hierdoor biedt het een rijke ervaringen voor kinderen en kunnen ze nog meer “geheimen” ontdekken, die niet in het boek staan.

De app heb ik helemaal zelf ontwikkeld, met de hulp van mijn lieve zus Betty. Zij zorgde voor leuke ideetjes, verzorgde een paar tekeningen en leverde goede kritiek!

 

Nu is het alleen nog maar wachten op het boek zelf, want daar blijft iedereen naar vragen. Begrijpelijk, want ik zou zelf ook maar al te graag willen dat het in de winkels lag. Maar tot het zover is, heb ik nog alle tijd om aan andere projecten te werken. Op die manier is de hele cirkel rond als het boek straks overal verkrijgbaar is. Blijven duimen dat er snel een enthousiaste uitgever toehapt en mee op avontuur gaat!

Download de android-app hier:

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!