Het einde van een super begin – 07-06-2011

Gisteren 21.13 was het eindelijk zo ver. De laatste mail kwam binnen met de laatste aandelen. Een geweldig gevoel! Ik kon wel honderd gaten in de lucht springen van vreugde. Meteen daarna ben ik naar mn zus gegaan om het geweldige nieuws te vieren!
De afgelopen weken waren echt spannend. En ik had nooit verwacht dat ik het binnen 5 weken en 1 dag zou halen. Ik had nog zoveel idee├źn om mijn manuscript te promoten. Dat was helemaal niet meer nodig.

Vandaag heb ik mn eertse interview gehad, voor het Limburgs Dagblad. Dat artikel zal morgen of overmorgen in de krant verschijnen. Natuurlijk lees je dat hier als het zover is. En ook TenPages belde al, met de mededeling dat de eerste versie van De Bieb Bende 7 juli ingeleverd moet worden. Dus nu ben ik meteen aan de slag gegaan om hoofdstuk 3 te schrijven en daarna de rest. Ik heb er zin in! Vooral nu ik besef dat het echt een boek gaat worden. Na al die jaren.

Iedereen nogmaals bedankt voor de geweldige steun de afgelopen weken! Bedankt voor het maken van reclame voor de Bieb Bende. Super gewoon.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!