apr 16, 2012 - Het schrijfproces    No Comments

Voortgang – 28-06-2011

De afgelopen weken heb ik me volop bezig gehouden met het herschrijven van de 10 hoofdstukken van de Bieb Bende. Het ene hoofdstuk was soms makkelijker te herschrijven dan het andere. Om de verhaallijn kloppend te maken, moest er veel toegevoegd worden. Bijvoorbeeld het toepassen van de aanwijzingen. Dit kwam eerst heel verwarrend over en op het einde was het veel te snel voorbij. Nu worden de aanwijzingen goed samengebruikt en maken ze deel uit van de missie. Ook het einde is veranderd. Nu heeft het, voor mij, een waardig einde en meteen een spannende knipoog naar het volgende deel. De volgende dagen, tot 7 juli, zal ik me bezighouden met het redigeren. Enkele proeflezers lezen de hoofdstukken een laatste keer door en dan zal ik deze versie volgende week donderdag opsturen naar TenPages.com. Daarna zal er waarschijnlijk weer van alles veranderd moeten worden. Ik ben benieuwd en ik zal jullie op de hoogte houden!

Voor degenen die vandaag nog zon hebben, geniet ervan!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!